sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Igorin kana (about kuudelle hengelle)


Emäntä bongasi niin hyvän reseptin että oli pakko laittaa talteen...


- 800 g kanan filet
- 1 punainen paprika suikaloituna
-  1 keltainen paprika suikaloituna
- 2 isoa sipulia kuutioituna
- 3 valkosipulin kynttä pilkottuna
- 70 g tomaattipyrettä
- 1 rkl sokeria
- 2 tl suolaa
- 2 dl kanalientä
- 350 g smetanaa
- ( 1 kuutioitu maustekurkku, ripottele juuri ennen uuniin menoa)
- Kourallinen persiljaa revittynä puolet ennen uuniin laittoa ja loput koristeeksi
    mustapippuria myllystä

Valmistusohje:

- Kuullota pannussa paprikat ja sipulit.
- Lisää joukkoon tomaattipyre, suola, sokeri, pippuri, persilja ja kanaliemi.Lisää smetana joukkoon ja sekoita. Anna kastikkeen saostua muutama minuutti.
- Paista kanan fileet nopeasti kuumalla pannulla, niin että saa kauniin värin.
- Asettele fileet vuokaan ja kaada kastike fileiden päälle, niin että ne peittyvät.
- Ripottele maustekurkku sekä persilja ja laita uuniin 175 asteeseen, noin 30 minuutiksi.Tarjoile riisin, pastan tai perunoiden kavereina!


Ja oli hyvää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti