sunnuntai 12. helmikuuta 2017
Igorin kana (about kuudelle hengelle)
Emäntä bongasi niin hyvän reseptin että oli pakko laittaa talteen...
- 800 g kanan filet
- 1 punainen paprika suikaloituna
- 1 keltainen paprika suikaloituna
- 2 isoa sipulia kuutioituna
- 3 valkosipulin kynttä pilkottuna
- 70 g tomaattipyrettä
- 1 rkl sokeria
- 2 tl suolaa
- 2 dl kanalientä
- 350 g smetanaa
- ( 1 kuutioitu maustekurkku, ripottele juuri ennen uuniin menoa)
- Kourallinen persiljaa revittynä puolet ennen uuniin laittoa ja loput koristeeksi
mustapippuria myllystä
Valmistusohje:
- Kuullota pannussa paprikat ja sipulit.
- Lisää joukkoon tomaattipyre, suola, sokeri, pippuri, persilja ja kanaliemi.Lisää smetana joukkoon ja sekoita. Anna kastikkeen saostua muutama minuutti.
- Paista kanan fileet nopeasti kuumalla pannulla, niin että saa kauniin värin.
- Asettele fileet vuokaan ja kaada kastike fileiden päälle, niin että ne peittyvät.
- Ripottele maustekurkku sekä persilja ja laita uuniin 175 asteeseen, noin 30 minuutiksi.Tarjoile riisin, pastan tai perunoiden kavereina!
Ja oli hyvää...
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti