sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Taas opittu jotain uutta...

... eli marinoimaan possun ulkofileet niin että niitä pystyy jopa syömään. Parit harjoittelupihvit se vaati mutta nyt rupee tulemaan viiden tähden tavaraa vaikka vain hyvää yrittää. Vaati onnistuakseen oikean suolamyllyn niin rupesi olemaan suola kohdillaan... Jozoa tahtoi mennä liikaa ja imeytyi liian hyvin.

Eli... lihan pintaan myllyistä pari vääntöä suolaa, mustapippuria ja grillisekoitusta... oliiviöljyä päälle ja antaa elpyä puolesta tunnista tuntiin. Ylimaustamista kannattaa välttää... varsinkin pippurin osalta... ellei nyt sitten tykkää.
Grillaus hiiligrillillä, kuumalla sellaisella noin 6-8 min yhteensä eikä yhtään enempää ettei mene kuiviksi. Grillaamisen jälkeen voi antaa hetken elpyä folion sisällä. Kyytipojaksi uusia perunoita, silliä ja Valion maitoa... perunoissa suosittelen Timo.lajiketta :) ... pirun hyvää = maistuu potuille.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti